Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj valuti.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Stanje i raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem Call CentraPowered by
Smartphone Shop
Bez kamate i učešća
Akumulatori (34) Alati (112) Audio oprema (37) Bela tehnika (640) Elektricne cigarete (3) Espresso aparati (1) Fotoaparati i oprema (33) GPS (6) Grejna Tela (32) Gume (15) Mali kućni aparati (327) Micro SD kartice (7) Nega lica i tela (57) Posuđe (70) Računari i oprema (153) SD Kartice (1) Štampači (15) Tekstil (45) Telekomunikacije (159) TV / Video (178) Ulja (17)
Dormeo 2 u 1 prekrivač za decu žabica
art. # 1379662386
Dormeo ćebence-ljubimac je neodoljivo meko i udobno ćebence i jastuk u jednom koje će postati nerazdvojni prijatelj za spavanje Vaših najmlađih.
Kada je savijeno, možete ga koristiti kao jastuče, koje se lako ponovo pretvara u nežan i mekan prekrivač kojim ćete ušuškati svoje dete.
Vaši mališani će prosto obožavati ovo ćebence-ljubimca i želeće da ga nose svuda sa sobom - kod bake i deke, prijatelja, na putovanja, u automobilu, avionu, vikendici...
249 din
12 mesečnih rata od 249 din putem administrativne zabrane
Opis proizvoda
 Dormeo ćebence-ljubimac je neodoljivo meko i udobno ćebence i jastuk u jednom koje će postati nerazdvojni prijatelj za spavanje Vaših najmlađih.
 Kada je savijeno, možete ga koristiti kao jastuče, koje se lako ponovo pretvara u nežan i mekan prekrivač kojim ćete ušuškati svoje dete.
 Vaši mališani će prosto obožavati ovo ćebence-ljubimca i želeće da ga nose svuda sa sobom - kod bake i deke, prijatelja, na putovanja, u automobilu, avionu, vikendici. . .
 U ponudi imamo i cebence ovcica, hippo i kucence.
 HappyKids textile NODDY IDečija posteljina Happy Kids sa likovima dečijih omiljenih crtanih junaka. Posteljina sa likom popularnog junaka Noddy- ja sastoji se od jastučnice 50x70cm, jorganske navlake 140x200cm i čaršafa 140x200cm.
DETALJNIJE 279 din
 HappyKids textile NODDY IIDečija posteljina Happy Kids sa likovima dečijih omiljenih crtanih junaka. Posteljina sa likom popularnog junaka Noddy- ja sastoji se od jastučnice 50x70cm, jorganske navlake 140x200cm i čaršafa 140x200cm.
DETALJNIJE 279 din
 HappyKids textile NODDY I PREKRIVACPrekrivač Happy Kids sa motivom crtanog junaka Noddy od najkvalitenijeg pamučnog platna sa koflinskim punjenjem. Dimenzije prekrivača su 140x200 cm.
DETALJNIJE 219 din
 HappyKids textile NODDY II PREKRIVACPrekrivač Happy Kids sa motivom crtanog junaka Noddy od najkvalitenijeg pamučnog platna sa koflinskim punjenjem. Dimenzije prekrivača su 140x200 cm.
DETALJNIJE 219 din
 HappyKids textile PEPPA PIG IDečija posteljina Happy Kids sa likovima dečijih omiljenih crtanih junaka. Posteljina sa likom popularnog junaka Peppa Pig sastoji se od jastučnice 50x70cm, jorganske navlake 140x200cm i čaršafa 140x200cm. Roze dekor.
DETALJNIJE 279 din
 HappyKids textile PEPPA PIG IIDečija posteljina Happy Kids sa likovima dečijih omiljenih crtanih junaka. Posteljina sa likom popularnog junaka Peppa Pig sastoji se od jastučnice, jorganske navlake i čaršafa. Plavi dekor.
DETALJNIJE 279 din
 HappyKids textile PEPPA PIG III Dečija posteljina Happy Kids sa likovima dečijih omiljenih crtanih junaka. Posteljina sa likom popularnog junaka Peppa Pig sastoji se od jastučnice 50x70cm, jorganske navlake 140x200cm i čaršafa 140x200cm. Zuti auto dekor.
DETALJNIJE 299 din
 HappyKids textile PEPPA PIG IVDečija posteljina Happy Kids sa likovima dečijih omiljenih crtanih junaka. Posteljina sa likom popularnog junaka Peppa Pig sastoji se od jastučnice, jorganske navlake i čaršafa. Plavi auto dekor.
DETALJNIJE 279 din
 HappyKids textile PEPPA PIG I PREKRIVACPrekrivač Happy Kids sa motivom crtanog junaka Peppa pig od najkvalitenijeg pamučnog platna sa koflinskim punjenjem. Dimenzie prekrivača su 140x200 cm.
DETALJNIJE 219 din
 HappyKids textile PEPPA PIG II PREKRIVACPrekrivač Happy Kids sa motivom crtanog junaka Peppa pig od najkvalitenijeg pamučnog platna sa koflinskim punjenjem. Dimenzie prekrivača su 140x200 cm.
DETALJNIJE 219 din
 HappyKids textile PEPPA PIG III PREKRIVAC Prekrivač Happy Kids sa motivom crtanog junaka Peppa pig od najkvalitenijeg pamučnog platna sa koflinskim punjenjem. Dimenzie prekrivača su 140x200 cm.
DETALJNIJE 219 din
 HappyKids textile PEPPA PIG IVPrekrivač Happy Kids sa motivom crtanog junaka Peppa pig od najkvalitenijeg pamučnog platna sa koflinskim punjenjem. Dimenzie prekrivača su 140x200 cm.
DETALJNIJE 219 din
 Dormeo Tilla pillow classic WSDormeo Tilia jastuk je idealan za sve položaje tokom spavanja: idealan za osobe koje spavaju na boku, za osobe koja spavaju na leđima i za one koji spavaju na stomaku. jastučnica ima hipoalergijska svojstva. Izuzetno mekan i udoban, nežan na dodir,možete sami podešavati visinu i tvrdoću jastuka. Idealan za osobe sa osetljivom kožom i one koji pate od alergija,dealan za sve položaje tokom spavanja.Jednostavno održavanje: pranje na 60° C.
DETALJNIJE 289 din
 Dormeo DORMEO GREEN TEA PILLOWNapunjen WellSleep unapredjenim mikro vlaknima jastuk je izuzetno mekan i udoban. To ce vam pruziti toplinu i udobnost zadrzavajuci prozracenost neophodnuza dobar san bez promene oblika. Obogacen je mirisom zelenog caja. DETALJNIJE 199 din